Merhaba! Son zamanlarda finans ve finansal planlama alanında bilgi eksikliği hissediyorum. Yatırım, kişisel finans, muhtemelen finansal analiz ve sermaye piyasalarını kapsayacak kaliteli kurslar bulmak istiyorum. Gerçek deneyime sahip, sektör içinden eğitimcilerin ders vermesi benim için önemlidir. Belki yakın zamanda böyle bir eğitimi tamamlamış ve gerçekten iyi bir önerisi olan vardır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!
top of page

Ayşe'sblog
bottom of page
Tebrik ederim! Finans kurslarına gelince, bu benim de ilgilendiğim bir konu. Geçenlerde, profesyonel bir web seminerinde, katılımcılardan biri yatırım ve sermaye yönetimini anlamasına çok yardımcı olan ilginç bir finans programından bahsetti. Bu programın tüm detaylarını hatırlamıyorum ancak sitenin linkini kaydetmiştim: https://laba.com.tr/lecture/finance. Hatırladığım kadarıyla, eğitimşer pratik deneyime sahip finansal analistler tarafından veriliyor ve hem temel kavramları hem de modern stratejileri kapsıyor. Bu bağlantıyı takip edip program, eğitim formatı ve mezunların geri bildirimleri hakkında bilgi edinmek daha iyi olacaktır. Web sitesinde, süre, ücretlendirme ve içerik hakkında gerekli tüm bilgilere yazıyor olmalı. Umarım yardımcı olabilmişimdir!